کد خبر : 187931       تاریخ : 1404/04/02 14:25:14
شلیک پدافند و صدای انفجار در کرمانشاه /شهادت مادر و کودک کرمانشاهی/تخت روانچی: به غنی‌سازی ادامه می‌دهیم/حمله به ورودی زندان اوین
به روز می شود/جنگ ایران - اسرائیل (روز ۱۱ )

شلیک پدافند و صدای انفجار در کرمانشاه /شهادت مادر و کودک کرمانشاهی/تخت روانچی: به غنی‌سازی ادامه می‌دهیم/حمله به ورودی زندان اوین

جنگ ایران و اسرائیل با حملات بامداد جمعه ۲۳ خرداد ارتش تل آویو به تهران آغاز شد و همچنان درگیری ها ادامه دارد. اسرائیل تاکنون به نقاط مختلف نظامی و غیرنظامی در تهران و تعدادی از شهرهای ایران حمله کرده است

به گزارش پیغام، جنگ ایران و اسرائیل با حملات بامداد جمعه 23 خرداد ارتش تل آویو به تهران آغاز شد و همچنان درگیری ها ادامه دارد. اسرائیل تاکنون به نقاط مختلف نظامی و غیرنظامی در تهران و تعدادی از شهرهای ایران حمله کرده است. ایران هم در واکنش، در حملات موشکی و پهپادی، شهرهای مختلف اسرائیل را مورد هدف قرارداده است.

مهم ترین خبرهای مربوط به جنگ ایران و اسراییل در روز دوشنبه ۲ تیر ۱۴۰۴(روز ۱۱ جنگ) :

آغاز حملات ایران به اسرائیل

تل‌آویو از آغاز حملات ایران خبر داد‌‌.

به گزارش انتخاب، العربیه شلیک موشک از ایران به سمت اسرائیل را خبر داد.

برخی منابع می‌گویند آژیر قرمز در اسرائیل به صدا در آمده است.

جبهه داخلی اسرائیل اعلام کرد: صدای آژیرهای هشدار در منطقه اورشلیم، کلان‌شهر تل‌آویو و نتانیا به صدا درآمده است.

شلیک پدافند و صدای انفجار در کرمانشاه 

عراقچی: حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، به شدت ان‌پی‌تی را زیر سوال برده

عراقچی وزیر خارجه گفت:

این شرایط خطیر جدید که نظام بین‌الملل تهدید می‌شود، حتماً مشورت‌های ما و روسیه می‌تواند اهمیت بسیاری داشته باشد و ما تلاش می‌کنیم که مواضع یکدیگر را هماهنگ کنیم.

اکنون که شرایط خاصی بر منطقه حاکم است، اقتضا می‌کند مشورت‌های ایران و روسیه، دقیق‌تر، جدی‌تر و نزدیک‌تر باشد.

حمله‌ای که آمریکا انجام داد، حمله به منشور ملل متحد و کاملاً خلاف این منشور است.

حمله آمریکا به ایران، حمله به قوانین و حقوق بین‌المللی و از همه مهم‌تر، حمله به ان‌پی‌تی و نظام عدم اشاعه محسوب می‌شود.

حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، به شدت ان‌پی‌تی را زیر سوال برده و نظام عدم اشاعه را متزلزل کرده است و تبعات منفی بر امنیت بین‌المللی خواهد داشت.

این حمله کاملاً جدی آمریکا، عنوانی جز تهاجم ندارد و البته در مقابل آن، کاری که ما انجام می‌دهیم دفاع از خود است؛ دفاعی کاملاً مشروع در مقابل یک تجاوز نامشروع.

پیامدهای این حملات، تنها برای ایران نیست بلکه برای منطقه، جامعه بین‌الملل، قوانین و حقوق بین‌الملل نیز پیامدها و چالش‌های بزرگی را ایجاد کرده است که تبعات و نتایج خود را در آینده نشان خواهد داد.

فارس: شهادت مادر و کودک کرمانشاهی

ظهر ۳۱ خرداد رژیم صهیونیستی با انجام حملۀ پهپادی به شهر حمیل در استان کرمانشاه، یک کامیون و یک خودروی سواری را هدف قرار داد.

فرماندار اسلام‌آبادغرب گفت: در این حمله یاسین مولایی به همراه کودک ۶ ساله‌اش شهید و پدر و فرزند دیگرشان به مراکز درمانی منتقل شدند.

هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتوهای هسته‌ای تهدید نمی‌کند

معاون وزیر بهداشت گفت: هیچ خطری مردم را از نظر عوارض پرتوهای هسته‌ای تهدید نمی‌کند.

تخت روانچی: به غنی‌سازی ادامه می‌دهیم

تخت روانچی معاون وزیر خارجه گفت: ما عضو متعهد NPT هستیم و در همین چارچوب، با اهداف صلح‌آمیز و برای نیازهای کشورمان، به غنی‌سازی ادامه می‌دهیم.

تخت روانچی گفت: به‌عنوان قربانی یک تجاوز، این حق ماست که طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل، از خود دفاع کنیم. این حق در حقوق بین‌الملل به رسمیت شناخته شده و همین کاری است که انجام خواهیم داد.

اگر تنگه هرمز بسته شود، هیچکس از شوک نفتی جهانی در امان نخواهد بود

رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه گفت: اگر تنگه هرمز بسته شود، هیچکس از شوک نفتی جهانی در امان نخواهد بود.

تعداد شهدای حمله اسرائیل به استان یزد به ۱۰ نفر رسید‌

سپاه الغدیر یزد اعلام کرد: تعداد شهدای حمله اسرائیل به استان یزد به ۱۰ نفر رسید‌

قوه قضاییه: همکار مجازی ایران‌اینترنشنال و سرپل سرویس جاسوسی اسرائیل در فضای مجازی اعدام شد

قوه قضاییه اعلام کرد: «محمدامین مهدوی شایسته» که با هدایت سرویس جاسوسی موساد، مدیریت یک شبکه سایبری در ایران را برعهده داشت پس از دستگیری و رسیدگی به پرونده ازسوی مراجع قضایی، به دار مجازات آویخته شد.

بازداشت ۳ عامل اطلاعات اوکراین در اصفهان

به گزارش تسنیم،  نیروهای امنیتی ایران ۳ عضو سرویس اطلاعاتی اوکراین را که قصد حمله به یک کارخانه پهپاد در اصفهان را داشتند، دستگیر کردند.

قوه قضائیه: سرپل موساد و همکار ایران‌اینترنشنال اعدام شد

قوه قضاییه اعلام کرد: «محمدامین مهدوی شایسته» که با هدایت سرویس جاسوسی موساد، مدیریت یک شبکه سایبری در ایران را برعهده داشت پس از دستگیری و رسیدگی به پرونده ازسوی مراجع قضایی، به دار مجازات آویخته شد.

تکذیب شایعه استعفای رئیس‌جمهور

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت طرح شایعات رسانه‌ای در زمینه استعفای رئیس‌جمهوری را تکذیب و تاکید کرد: دشمنان ایران با فوتوشاپ برای خود دستاوردسازی و نامه‌های جعلی تولید می‌کند اما به چشم‌کوری بدخواهان، ‎دولت کنار مردم است.

 موج 21 عملیات وعده صادق 3؛ ترکیبی از موشک و پهباد

موج 21 عملیات وعده صادق 3 علیه اهداف نظامی و مراکز پشتیبانی نظامی از شمال تا جنوب سرزمین های اشغالی و مرکز آن حیفا و تل آویو انجام شد.

این موج عملیاتی ترکیبی از موشک و پهپاد است و با استفاده از موشک های سوخت جامد و مایع و بهره گیری از تاکتیک های ویژه عبور از لایه های سپر دفاعی متراکم و پرهزینه رژیم صهیونی درحال انجام است.

پرواز پهپادهای ارتش به‌سمت اراضی اشغالی فلسطین

ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد از بامداد امروز دوشنبه ۲ تیر مراحل نهم و دهم حمله پهپادی، با پرتاب ده‌ها فروند پهپاد از انواع پهپادهای انهدامی ارتش با سر جنگی ضد استحکامات، به سمت سرزمین‌های اشغالی انجام شد.

مکالمات تلفن ثابت تا پایان تیر رایگان است

مدیرعامل مخابرات ایران اعلام کرد مکالمات نامحدود تلفن ثابت تا پایان تیرماه رایگان است و مشترکان برای فعال‌سازی این امکان نیاز به ارسال پیامک و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی مخابرات ندارند.

تصویری از لاشه پهپاد هرمس اسرائیلی ساقط شده توسط پدافند هوایی در خرم‌آباد

تونس فقط به محکوم کردن تجاوزات علیه ایران بسنده نمی‌کند

وزارت خارجه تونس اعلام کرد تجاوزات دشمن علیه کشور دوست ایران باید متوقف شود و این‌کشور فقط به محکوم کردن تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا بسنده نمی‌کند. قوانین بین المللی اجازه تجاوز به ایران تحت هیچ بهانه و عنوانی را نمی‌دهد. 

 ادعای پادشاه اردن که موجب تمسخر کاربران شد

ملک عبدالله دوم روز گذشته در نشست شورای امنیت ملی این کشور گفته بود: در تحولات کنونی منطقه به هیچ کس اجازه نمی‌دهیم درباره دغدغه اردن نسبت به مسائل امت اسلام شک و تردید به خود راه دهد.

 کاربران عربی در واکنش به سخنان پادشاه اردن، انبوهی از کامنت‌های مختلف در تمسخر او نوشته‌اند.

 اردن در روزهای گذشته در راستای جلب رضایت نتانیاهو و ترامپ، به شکل نمادین اقدام به ره‌گیری موشک‌های ایرانی کرده بود.

 مهر: حمله به دانشگاه شهید بهشتی تهران

حمله به ورودی زندان اوین

مشرق نوشت: استاندار تهران: از جمعه 23 خرداد تاکنون، 200 نقطه در استان تهران مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت .

قطع پخش زنده شبکه خبر  همزمان با حملات اسرائیل علیه صداوسیما

حمله مجدد به سایت هسته‌ای فردو

ایسنا : سخنگوی ستاد مدیریت بحران استان قم:

 لحظاتی پیش دشمن متجاوز مجددا به سایت هسته‌ای فردو حمله کرد.

حمله مجدد اسراییل به اطراف ساختمان صلح هلال احمر  در خیابان ولیعصر تهران

 برق در مناطقی از اشدود قطع شد

المسیره گزارش داد: دود سیاهی از محل اصابت موشک ایران به نزدیکی نیروگاه برق اشدود برخواسته است.

اداره برق رژیم صهیونسیتی در اعلامیه‌ای از قطع برق در مناطقی از این شهر در پی فاز ۲۱ عملیات وعده صادق «۳» ایران خبر داد.

اصابت موشک ایرانی به نیروگاه برق اشدود

  محل اصابت موشک ایرانی در نیروگاه برق اشدود

فرار صهیونیست ها به پناهگاه، مجروح داد

رسانه‌های صهیونیست اعلام کردند که یمن فقط با شلیک یک موشک ما را به پناهگاه فرستاده است. 

 

 

 

 

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=187931

نظـــرات شمـــا